zondag 14 april 2024
spot_img
HomeFotografieAuto belandt op zijkant in Waalwijk, omstander haalt bestuurder uit auto

Auto belandt op zijkant in Waalwijk, omstander haalt bestuurder uit auto

Een auto is rond 04.00 op zijn kant beland op de Coubertinlaan in Waalwijk. Een man die het zag gebeuren heeft de bestuurder uit de auto gehaald. De automobilist verloor in de bocht de macht over het stuur en raakte een paaltje. Door de botsing verloren de wielen grip en belandde de auto op de zijkant in de straat. Een omstander kon de bestuurder uit zijn auto halen. Hij kwam met de schrik vrij en hoefde niet naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt het ongeval.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!