zondag 14 april 2024
spot_img
HomeFotografieGloednieuwe auto vliegt tijdens eerste rit in brand op Midden-Brabantweg bij Waalwijk

Gloednieuwe auto vliegt tijdens eerste rit in brand op Midden-Brabantweg bij Waalwijk

Een nieuwe auto is dinsdagavond rond negen uur spontaan in brand gevlogen op de Midden-Brabantweg bij Waalwijk. De eigenaar had de auto net gekocht in een garage. De automobilist reed de Midden-Brabantweg bij Waalwijk op richting Tilburg, waarbij de auto begon te branden onder het dashboard. De bestuurder kon de auto op tijd aan de kant zetten en uit het voertuig stappen. De auto vloog op dat moment in brand. De brandweer kon het vuur onder controle krijgen, maar wist niet te voorkomen dat de auto volledig uitbrandde. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig afgevoerd.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!