zondag 14 april 2024
spot_img
HomeFotografieAuto belandt op zijkant op A59 bij Waalwijk: file van meer dan...

Auto belandt op zijkant op A59 bij Waalwijk: file van meer dan uur richting Den Bosch

Door een botsing op de A59 bij Waalwijk is een auto op de zijkant beland op de snelweg. In de richting van Sprang-Capelle naar Den Bosch is inmiddels een flinke file ontstaan. Twee auto’s botsten rond 15.40 uur op de snelweg. Daardoor kwam een van de auto’s tegen een vangrail aan en belandde op de zijkant op de snelweg. De hulpdiensten rukten met spoed uit en hebben een rijstrook afgesloten. Het is onbekend of er gewonden zijn. Beide auto’s zijn zwaar beschadigd en moeten worden getakeld door een bergingsbedrijf.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!