donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieVrouw (58) uit Sprang-Capelle gewond bij botsing in Waalwijk, andere bestuurder (42)...

Vrouw (58) uit Sprang-Capelle gewond bij botsing in Waalwijk, andere bestuurder (42) onder invloed van alcohol

Twee auto’s zijn zondagavond rond 20.00 uur gebotst op de kruising van de Stationsstraat met de Burgemeester van der Klokkenlaan. Een 58-jarige bestuurster uit Sprang-Capelle raakte hierbij gewond. De andere bestuurder, een 42-jarige man uit Sprang-Capelle, reed onder invloed van alcohol. Volgens ooggetuigen was de klap bij de botsing enorm. Het wegdek lag vol met glas en onderdelen van de beide auto’s. Het slachtoffer werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De beschonken bestuurder werd aangehouden en kreeg een tijdelijk rijverbod. Vlak na het ongeluk zette de politie de omgeving af met linten. Waardoor de twee auto’s tegen elkaar botsten, is nog niet bekend. De politie doet nog verder onderzoek.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!