donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieBoerenbond in Drunen overvallen, medewerkster met steekwapen bedreigd

Boerenbond in Drunen overvallen, medewerkster met steekwapen bedreigd

Een Boerenbond aan de Stationsstraat in Drunen is vrijdagavond overvallen. Een medewerker is volgens de politie bedreigd met een steekwapen. De politie werd rond 19.40 uur, twintig minuten voor sluitingstijd, gealarmeerd. De verdachte is richting het centrum gevlucht. Er is niemand gewond geraakt. Volgens de politie heeft de overvaller iets buit gemaakt tijdens de overval, maar wat is niet bekend. De politie is volop op zoek naar de verdachte. ,,We doen ook buurtonderzoek en bekijken camerabeelden”, meldt een woordvoerder van de politie.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!