donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieTwee gewonden bij botsing tegen boom in Drunen

Twee gewonden bij botsing tegen boom in Drunen

Twee inzittenden van een auto zijn gewond geraakt bij een botsing tegen een boom op de Spoorlaan in Drunen. Ze zijn naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeval gebeurde in de nacht van donderdag op vrijdag. De auto begon te slippen op de weg, waarna het voertuig met zijn achterkant tegen een boom tot stilstand kwam. Twee inzittenden raakten gewond bij de botsing. Ze zijn in een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Er waren geen andere voertuigen betrokken bij het ongeval. Een takelbedrijf heeft de auto opgehaald.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!