donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieBurgemeester: overlijden Hebe en Sanne ’verschrikkelijk drama’

Burgemeester: overlijden Hebe en Sanne ’verschrikkelijk drama’

Marian Witte, burgemeester van Geertruidenberg (waar Raamsdonksveer onder valt), zegt donderdag dat het nieuws van de vondst van de overleden Hebe en Sanne haar niet alleen als burgemeester, maar „ook als mens en moeder” diep heeft geraakt. Het 10-jarige meisje werd samen met haar begeleidster na een grote zoektocht woensdagavond gevonden in hun auto in het water bij knooppunt Empel. „Een verschrikkelijk drama voor alle betrokkenen”, aldus Witte.

Maandag vertrok Sanne (26) samen met het gehandicapte meisje in een zwarte Kia Picanto uit Raamsdonksveer. Ze had Hebe opgehaald bij een dagcentrum en zou vanaf daar naar Vught rijden, waar het meisje woont. Daar kwamen zij echter nooit aan.

„Mijn gedachten gaan uit naar de familie en naasten van Hebe en Sanne. Ook leef ik mee met de kinderen uit de groep van Hebe en de medewerkers van dagbesteding ’t Overstapje in Raamsdonksveer. Ik wens iedereen alle kracht en steun toe bij het verwerken van dit immens grote verlies”, schrijft de burgemeester.

Ze spreekt ook haar bewondering uit voor onder meer de hulpdiensten en de vrijwilligers.

Tekst: Telegraaf.nl

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!