maandag 20 mei 2024
spot_img
HomeFotografieVrouw in scootmobiel gewond bij botsing met twee jonge fietsers in Kaatsheuvel

Vrouw in scootmobiel gewond bij botsing met twee jonge fietsers in Kaatsheuvel

Een vrouw op een scootmobiel is vrijdagmiddag gewond geraakt bij een botsing met twee minderjarige jongens op de fiets. Dat gebeurde op de kruising van de Raadhuisstraat met het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel.

De twee jonge fietsers staken vrijdagmiddag rond 13.15 uur de weg over bij de kruising in Kaatsheuvel. Daarbij botsten ze eerst tegen de vrouw op de scootmobiel en reden daarna tegen een auto. De jongens gingen er vervolgens vandoor.

Vlak na de botsing kwamen de politie en een ambulance naar de kruising. De twee jonge fietsers werden even later gevonden in een speeltuin. De vrouw op de scootmobiel werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!