zondag 14 april 2024
spot_img
HomeFotografieAutomobiliste raakt van de weg op A59 bij Sprang-Capelle en komt op...

Automobiliste raakt van de weg op A59 bij Sprang-Capelle en komt op zijkant tot stilstand

Een automobiliste heeft zondagochtend een lantaarnpaal uit de grond gereden op de A59 richting Waalwijk en kwam vervolgens aan de andere kant van de sloot tot stilstand. De vrouw raakte rond 7.30 uur van de weg. Hoewel de auto op zijn kant lag, kon de vrouw op eigen kracht uit het voertuig komen. De brandweer hielp haar door middel van een loopplank de sloot over te steken. De vrouw is met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Brandweerlieden kregen de auto weer overeind en een takelbedrijf heeft vervolgens de zwaar beschadigde auto over de sloot gehaald en geborgen.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!