donderdag 18 april 2024
spot_img
HomeFotografieDrie auto’s botsen op elkaar op de Midden-Brabantweg in Kaatsheuvel

Drie auto’s botsen op elkaar op de Midden-Brabantweg in Kaatsheuvel

Drie auto’s zijn maandagochtend op elkaar gebotst op de Midden-Brabantweg (N261) in Kaatsheuvel. Dat gebeurde rond 10.00 uur tussen Waalwijk en Kaatsheuvel bij de afslag naar de Efteling. Een aantal van de betrokkenen hen raakte lichtgewond en werden verzorgd door ambulancemedewerkers. Het is onduidelijk of iemand naar het ziekenhuis moest worden gebracht. Vanwege het ongeluk ontstond korte tijd file richting de Efteling. Een bergingsvoertuig haalde de auto’s weg.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!