maandag 17 juni 2024
HomeFotografieOudere vrouw aangereden door auto aan de Gasthuisstraat Kaatsheuvel, slachtoffer naar ziekenhuis

Oudere vrouw aangereden door auto aan de Gasthuisstraat Kaatsheuvel, slachtoffer naar ziekenhuis

Een oudere vrouw is dinsdag aan het begin van de middag gewond geraakt bij een ongeval in Kaatsheuvel. Het ongeval gebeurde op de Gasthuisstraat nabij de Eekhof. Een bestuurster van een auto reed achteruit en zag hierbij de oudere vrouw over het hoofd. De vrouw kwam hierdoor hard op het wegdek terecht. Personeel van de Eekhof verleende eerste hulp. Het ambulancepersoneel heeft de hulp hierna overgenomen. De oudere vrouw is naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!