donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieVrouw op fiets raakt ernstig gewond na aanrijding met buurtbus aan het...

Vrouw op fiets raakt ernstig gewond na aanrijding met buurtbus aan het Vredesplein Waalwijk

Rond de klok van 10:45 uur, kreeg de politie van een melding van een aanrijding aan het Vredesplein in Waalwijk. Op de kruising was er een aanrijding gebeurd tussen een fietser, en een auto. De vrouw kwam met haar hoofd op het wegdek terecht na de aanrijding. Volgens omstanders was de vrouw moeilijk aanspreekbaar. Een traumahelikopter werd opgeroepen en was geland in Kaatsheuvel vlak bij het Efteling hotel. De kruising bij het Efteling hotel was tijdelijk afgesloten voor het verkeer zodat de heli veilig kon landen. Een arts van de traumaheli was ingestapt in de ambulance waarna de vrouw met spoed over is gebracht naar een ziekenhuis. De politie is een onderzoek begonnen aan het Vredesplein hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!