zaterdag 13 april 2024
spot_img
HomeFotografieRuit schoonmaken tijdens het rijden gaat mis: auto botst tegen paal in...

Ruit schoonmaken tijdens het rijden gaat mis: auto botst tegen paal in Kaatsheuvel

Een automobiliste die al rijdend de voorruit probeerde te poetsen, is vrijdagavond met haar voertuig tegen een paal gebotst op de Paulus Potterplein in Kaatsheuvel. De botsing gebeurde rond 20.50 uur. Volgens een woordvoerder van de politie verloor de bestuurster vermoedelijk de macht over het stuur toen ze haar voorruit probeerde te poetsen. De hulpdiensten kwamen ter plaatse en ambulancemedewerkers keken de vrouw na. Haar auto werd later door een takelbedrijf afgevoerd.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!