donderdag 18 april 2024
spot_img
HomeFotografieMan zwaargewond na ongeval met elektrische step Sprang-Capelle

Man zwaargewond na ongeval met elektrische step Sprang-Capelle

Bij een ongeval op het Halve Zolenpad in Sprang-Capelle is zaterdagavond een man zwaargewond geraakt. De man bestuurde een elektrische step en is door onbekende oorzaak hard ten val gekomen. Enkele voorbijgangers zagen de zwaargewonde man liggen en belde de hulpdiensten. Deze kwamen massaal ter plaatse. Een traumahelikopter landde vlak bij het ongeval in een weiland. Het zwaargewonde slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!