zondag 14 april 2024
spot_img
HomeFotografieAutomobilist krijg schrik van zijn leven als auto tijdens het rijden in...

Automobilist krijg schrik van zijn leven als auto tijdens het rijden in brand vliegt Waspik

Een automobilist kreeg maandagavond even na tien uur de schrik van zijn leven toen tijdens het rijden ineens zijn auto in brand vloog. De automobilist kon nog net zijn auto een Mercedes S Klasse nog maar net verlaten. Het gebeurde allemaal op de Nassauweg in Waspik. De brandweer die snel ter plaatse was kon niet meer voorkomen dat de auto in vlammen op ging. De brandweer had het vuur snel onder controle. De oorzaak zal kortsluiting zijn. De eigenaar kwam met de schrik vrij. Een takelbedrijf kwam ter plaatse om de auto te bergen.
GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!