donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieAuto knalt tegen bus bij Eftelinghalte in Kaatsheuvel

Auto knalt tegen bus bij Eftelinghalte in Kaatsheuvel

Een auto is dinsdagmiddag tegen een bus gebotst in Kaatsheuvel. Het ongeluk gebeurde vlakbij het busstation van de Efteling, op de kruising van de Europalaan met de Heikant. Niemand raakte bij de botsing gewond.

Rond 17.00 uur knalde de auto met een harde klap tegen de bus. Zowel de automobiliste als de buschauffeuse kwam met de schrik vrij. Wel raakte de auto flink beschadigd door de harde klap. Ook liep de bus schade op aan de voorkant.

Eerste hulp

Omstanders zagen het ongeluk gebeuren en verleenden eerste hulp. De politie werd opgeroepen en kwam naar de plek van de botsing. Door het ongeluk ontstond er tijdelijk oponthoud in de richting van Kaatsheuvel. Verkeersregelaars bij de Efteling regelden het verkeer na de botsing. Waardoor de auto en bus tegen elkaar botsten, is niet bekend. Een bergingsbedrijf werd opgeroepen de auto af te voeren.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!