vrijdag 19 juli 2024
HomeFotografieFietser klapt op voorruit van auto aan de Vijzelweg Waalwijk

Fietser klapt op voorruit van auto aan de Vijzelweg Waalwijk

Rond de klok van 17:30 uur, kreeg de politie een melding van een aanrijding aan de Vijzelweg in Waalwijk. Op de kruising was er een aanrijding gebeurd tussen een fietser, en een auto. Volgens omstanders was de klap enorm. De man kwam met zijn fiets tegen de voorruit van de auto aan. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren wordt door de politie onderzocht. De man op de fiets is hierbij gewond geraakt en overgebracht naar een ziekenhuis.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!