zaterdag 13 april 2024
spot_img
HomeFotografieVrachtwagenchauffeur rijdt zich klem onder berucht viaduct in Waalwijk

Vrachtwagenchauffeur rijdt zich klem onder berucht viaduct in Waalwijk

Een vrachtwagenchauffeur heeft zich donderdagmiddag klemgereden onder het viaduct bij de Hertog Janstraat in Waalwijk. De wagen onder de brug vandaag trekken is geen makkelijke klus: een takelbedrijf is met groot materieel onderweg om dat voor elkaar te krijgen. Door de klap zijn stukken van de oplegger afgebroken en op het pad naast de autoweg beland. Het plafond van de oplegger raakte daardoor zwaar beschadigd.. De Sint Janstraat werd rond 16.00 uur door Rijkswaterstaat afgesloten, totdat de vrachtwagen met lading weg was gehaald.

Het is niet de eerste keer dat de weg bij het viaduct dicht moet: in de afgelopen jaren reden vrachtwagenchauffeurs zich tientallen keren klem. Dat zorgde vaak voor uren vertraging. Dit keer duurde het tot ongeveer 18.20 uur voor de wagen los kon worden gewrikt.

Borden en waarschuwingsbalken

Rijkswaterstaat gaat de schade aan het beton van het viaduct bekijken. Mogelijk zijn reparaties nodig. Het is niet duidelijk waarom de chauffeur onder het viaduct door wilde rijden: voor de doorgang staan meerdere borden en waarschuwingsbalken die aangeven dat het plafond maar 3,6 meter boven de weg zit.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!