donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieBrand bij viswinkel in Drunen zorgt voor flinke schade

Brand bij viswinkel in Drunen zorgt voor flinke schade

Bij viswinkel Harry Paridaens aan de Torenstraat in Drunen is dinsdag aan het eind van de middag brand uitgebroken. Het vuur heeft flinke schade veroorzaakt. De brand ontstond rond 17.00 uur. Normaal gesproken is de winkel geopend tot 18.00 uur, maar het is niet bekend of er op dat moment ook klanten aanwezig waren. Zover bekend raakte niemand gewond. Het vuur zorgde voor grote grijze rookwolken in de omgeving. De hulpdiensten kwamen ter plaatse en de brandweer wist het vuur onder controle te krijgen. Hoe de brand kon ontstaan, is niet bekend.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!