donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieAuto met brandstof overgoten en in brand gestoken aan de Looierij Waalwijk

Auto met brandstof overgoten en in brand gestoken aan de Looierij Waalwijk

Rond de klok van 00:05 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een autobrand aan de Looierij. Een ooggetuigen had gezien dat een persoon brandstof op een auto aan het gooien was, en stak hierna de auto in brand. Meteen is 112 gebeld. Bij aankomst van de brandweer stond de auto helemaal in brand. Ook een gedeelte van de woning was aan de buitenkant in brand gevlogen. Twee tankautospuiten kwamen ter plaatse om de brand snel te kunnen blussen. De politie is een onderzoek gestart.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!