donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieVeel rook vrijgekomen bij grote brand in Kaatsheuvel

Veel rook vrijgekomen bij grote brand in Kaatsheuvel

Bij een woning in de Hoofdstraat in Kaatsheuvel is zondagmiddag een grote brand uitgebroken. Er is daarbij veel rook vrijgekomen. De brandweer is met meerdere wagens aan het blussen. De brand ontstond rond 17.15 uur en werd snel opgeschaald naar ‘grote brand’. Vermoedelijk is de brand ontstaan in de schoorsteen. De schade aan het huis is groot. Onder andere isolatiemateriaal en een matras zijn verwoest. Het is niet duidelijk wat de exacte oorzaak is. Ook is niet bekend of er gewonden zijn.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!