donderdag 18 april 2024
spot_img
HomeFotografieGewonde bij ongeval op A59, snelweg dicht tussen Drunen en Den Bosch

Gewonde bij ongeval op A59, snelweg dicht tussen Drunen en Den Bosch

Door een ongeval tussen een vrachtwagen en een bestelauto is de A59 bij Drunen richting Den Bosch donderdagochtend dicht. Het ongeval gebeurde rond 10.45 uur bij afrit Drunen. De bestuurder van de bestelbus raakte zwaargewond. De brandweer heeft hem uit zijn beknelde positie bevrijd. Een traumaheli landde voor medische assistentie. De politie heeft de snelweg afgesloten zodat de traumahelikopter er kon landen.

 

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!