donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieBestuurder die op telefoon drukt, knalt op wegafzetting in Waalwijk

Bestuurder die op telefoon drukt, knalt op wegafzetting in Waalwijk

Een automobilist is vrijdagochtend op de N261 in Waalwijk op een rijdende afzetting van een wegbeheerder geknald. Volgens de politie werd hij afgeleid door zijn telefoon. Het gaat om een 25-jarige man uit Tiel. Hij was handsfree aan het bellen, maar het ging fout toen hij het gesprek wilde beëindigen met een toets op zijn scherm. Hij raakte hierdoor van de weg af met de botsing tot gevolg. Door de klap is de auto van de man uit Tiel total loss geraakt. Zelf kwam hij er zonder ernstige kleerscheuren van af.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!