zaterdag 13 april 2024
spot_img
HomeFotografieDrie mensen onwel na ammoniaklek in minibar Efteling Hotel

Drie mensen onwel na ammoniaklek in minibar Efteling Hotel

Drie mensen zijn vrijdag aan het begin van de middag onwel geworden na een lekkage in een minibar in het Efteling Hotel in Kaatsheuvel. Eén van hen is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. In de minibar was ammoniak gaan lekken. Hoogstwaarschijnlijk hebben de drie daar last van gekregen. Toen de meetploeg van de brandweer ter plaatse was, was er al niets meer waar te nemen. Mogelijk komt dat doordat de ramen en deuren al open waren gezet. Er wordt nog gekeken wat er precies mis is en hoe dat probleem opgelost kan worden. De brandweer is inmiddels weg. Om de slachtoffers bij te staan kwamen twee ambulances, een bedrijfshulpverlener van het hotel, EHBO’ers van de Efteling en de politie ter plaatse.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!