donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieBotsing tussen snorscooter en auto aan de Noorder Parallelweg Waalwijk

Botsing tussen snorscooter en auto aan de Noorder Parallelweg Waalwijk

Rond de klok van 18:15 uur, kreeg de politie een melding van een aanrijding aan de Noorder Parallelweg in Waalwijk. De jongen op de snorscooter stak de weg over toen er op dat moment een automobilist kwam aanrijden. De bestuurder van de snorscooter kwam in botsing met de auto. Volgens een ooggetuigen is de bestuurder van de auto door het rode verkeerslicht gereden. De politie doet hier onderzoek na. De jongen van de snorscooter was lichtgewond geraakt aan zijn gezicht.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!