donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieHond gered bij brand in garage van woning Eerste Zeine Waalwijk

Hond gered bij brand in garage van woning Eerste Zeine Waalwijk

In een garage naast een woning aan de Eerste Zeine is in de nacht van zaterdag op zondag brand uitgebroken. De brandweer kreeg de melding even voor half 1 binnen. Bij aankomst van de brandweer was er al een flinke rookontwikkeling en kwam de vlammen al naar buiten. De brandweer kon voorkomen dat het vuur oversloeg naar de woning. Uit de woning werd een hond gered. De hond werd opgevangen door de politie en waarschijnlijk daarna door familie of bekenden. De garage raakte door de brand flink beschadigd. Ook de woning heeft rookschade. De oorzaak van de brand is niet bekend.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!