zaterdag 13 april 2024
spot_img
HomeFotografieAuto belandt in de sloot in Elshout, twee personen naar het ziekenhuis

Auto belandt in de sloot in Elshout, twee personen naar het ziekenhuis

Een auto is maandagavond in de sloot terechtgekomen aan de Mayweg in Elshout. Twee personen en een kat zaten in dit voertuig. Een man kon samen met de kat zelf uit de auto kruipen, de vrouw is door de brandweer bevrijd. Zij werd nagekeken door het ambulancepersoneel. Zowel de man als de vrouw zijn daarna overgebracht naar het ziekenhuis. Voordat de hulpdiensten er waren, hebben omstanders zich om de man en de kat bekommerd. Hoe de auto in de sloot is beland, is nog niet bekend.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!