donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieAuto raakt van de weg op de A59 en belandt in droge...

Auto raakt van de weg op de A59 en belandt in droge sloot tussen Den Bosch en Vlijmen

Een auto is woensdagnacht van de weg geraakt op de A59 ter hoogte van de grens tussen Vlijmen en Den Bosch. Het voertuig kwam in een droge sloot tot stilstand. Het ongeval gebeurde rond 04.30 uur. Volgens omstanders begon de auto te slingeren, waarna die van de weg raakte. De hulpdiensten kwamen ter plaatse en bekommerden zich om de bestuurder. Een ambulance bracht de man naar het ziekenhuis. Het is niet bekend in hoeverre hij gewond raakte. Zijn voertuig liep wel flinke beschadigingen op. Een deel van de weg werd afgezet om de auto te takelen. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!