donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieAutomobilist negeert stopteken en rijdt ervandoor in Waalwijk, na korte achtervolging aangehouden

Automobilist negeert stopteken en rijdt ervandoor in Waalwijk, na korte achtervolging aangehouden

Een automobilist is vrijdagavond na een korte achtervolging aangehouden in Waalwijk. De bestuurder kreeg een stopteken bij de Piet Klerkx, maar reed door. Een paar straten verder reed de chauffeur zich echter vast in een doodlopende straat. Bij de Sweelinckstraat werkte de doorrijder niet mee met de politie, waarop een agent een autoruit insloeg. De bestuurder werd daarna aangehouden en naar het politiebureau gebracht. Ook is de auto in beslag genomen voor verder onderzoek. Het is niet duidelijk waarvoor de automobilist een stopteken kreeg.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!