maandag 17 juni 2024
HomeFotografieAuto knalt op pomp tankstation en komt tegen tankshop tot stilstand Kaatsheuvel

Auto knalt op pomp tankstation en komt tegen tankshop tot stilstand Kaatsheuvel

Om 00.45 uur is een Gilzenaar (37) met zijn auto eerst tegen een pomp en daarna tegen de tankshop geknald. Dit gebeurde bij het tankstation aan de Midden-Brabantweg in Kaatsheuvel. De bestuurder raakte bij het ongeval gewond en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. In het ziekenhuis zal een arts bloed af nemen. De politie onderzoekt het ongeval. De ravage bij de pomp was groot. De brandweer was ook ter plaatse.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!