maandag 20 mei 2024
spot_img
HomeFotografieMan gewond in hals bij steekpartij tankstation in Drunen, verdachte (19) opgepakt

Man gewond in hals bij steekpartij tankstation in Drunen, verdachte (19) opgepakt

Bij tankstation Total Het Sempke aan de Beethovenlaan in Drunen, heeft dinsdagavond een steekpartij plaatsgevonden. Hierbij is een man gewond geraakt aan zijn hals. Een 19-jarige man is aangehouden als verdachte. Het steekincident gebeurde rond 18.45 uur. De hulpdiensten kwamen ter plaatse en bekommerden zich om de gewonde man. Hij werd in de ambulance behandeld. Wat er precies is voorgevallen, is nog niet duidelijk. De politie doet onderzoek.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!