donderdag 25 juli 2024
HomeFotografieHevige regenval zet wegen en voetbalvelden in de regio Waalwijk blank

Hevige regenval zet wegen en voetbalvelden in de regio Waalwijk blank

Door de hevige regenval in nacht van vrijdag op zaterdag, is er in de regio op heel wat plaatsen flinke wateroverlast ontstaan. Onder andere wegen en voetbalvelden staan blank. Op de voetbalvelden van RWB in Waalwijk en NEO’25 in Sprang-Capelle staat heel wat water. Door de vele regen die gevallen is, trekt het water maar langzaam weg. Rijkswaterstaat moest er ook op de Midden Brabantweg in Waalwijk aan te pas komen. Daar bleef het water in een tunnelbak staan, wat gevaar voor weggebruikers zou kunnen opleveren. Ook op de Taxandriaweg in Waalwijk bleef er veel water op de weg staan. Het weer in 2022 eindigt zacht. Inmiddels ligt de temperatuur al rond de 17 graden. Maar misschien belangrijker: de wind. Liefhebbers van vreugdevuren en vuurwerk moeten oppassen voor harde windstoten.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!