donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieTwee zwaargewonden bij botsing tegen boom in Wijk en Aalburg

Twee zwaargewonden bij botsing tegen boom in Wijk en Aalburg

Twee mensen zijn zondag zwaargewond geraakt bij een botsing tegen een boom op de Rivelstraat in Wijk en Aalburg. Iets voor vijf uur vloog een auto uit een flauwe bocht en botste met de zijkant tegen een boom. De twee inzittenden raakten daarbij beide zwaargewond. Twee trauma-heli’s en vier ambulances kwamen voor de slachtoffers. Ze zijn beide ter plaatse gereanimeerd. Een van de slachtoffers is in een traumaheli naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht, de ander is een ambulance met spoed weggebracht. De politie heeft de weg afgesloten en doet onderzoek. Voor zover bekend waren er geen andere voertuigen betrokken bij het ongeval.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!