vrijdag 19 juli 2024
HomeFotografieBrandweer redt schaap uit de sloot aan de Visbankweg Waalwijk

Brandweer redt schaap uit de sloot aan de Visbankweg Waalwijk

Rond de klok van 16:45 uur, kreeg de brandweer een melding van een schaap in de sloot aan de Visbankweg in Waalwijk. De brandweer moest een flink stuk over een weiland heen lopen met veel kleigrond om bij het schaap te komen. De brandweer had het schaap snel kunnen redden uit het koude water. Het dier was helemaal onderkoeld geraakt, en had waarschijnlijk al langere tijd in het water gelegen. Eenmaal op het droge kon het schaap niet op zijn poten staan. De politie die ook ter plaatse was gekomen had de dierenambulance ingeschakeld.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!