zaterdag 22 juni 2024
HomeFotografieAuto belandt op zijn kant in de sloot in De Moer

Auto belandt op zijn kant in de sloot in De Moer

Een auto belandde zondagmiddag op zijn kant in een sloot langs de Moersedreef in De Moer. Het lukte de bestuurder om zelf uit de auto te klimmen. Rond 13.05 uur raakte de auto van de weg en schoof de sloot in. Het lukte de bestuurder op eigen kracht uit zijn auto te klimmen. Na het ongeluk werden de politie, een ambulance en de brandweer opgeroepen. De bestuurder werd nagekeken in de ambulance, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Hij raakte niet gewond. Bij de klap raakte de auto flink beschadigd. Waardoor de bestuurder van de weg raakte en in de sloot belandde, is niet bekend.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!