vrijdag 19 juli 2024
HomeFotografieAutomobilist gewond bij botsing met boom in Haarsteeg

Automobilist gewond bij botsing met boom in Haarsteeg

Een automobilist is in de nacht van zondag op maandag gewond geraakt bij een botsing tegen een Boom op de Tuinbouwweg in Haarsteeg. Voor zover bekend waren geen andere voertuigen hierbij betrokken. De botsing gebeurde rond 4.15 uur en de auto kwam tegen de boom tot stilstand. Ambulancemedewerkers bekommerden zich om de bestuurder. De ernst van zijn verwondingen is niet bekend. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend. Een takelbedrijf haalde de auto op.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!