donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieAuto in sloot in Drunen, één man naar ziekenhuis een persoon aangehouden

Auto in sloot in Drunen, één man naar ziekenhuis een persoon aangehouden

Twee mannen zijn vannacht met de auto in een sloot terechtgekomen bij Drunen. Dat gebeurde in de nacht van donderdag op vrijdag rond 02.00 uur bij de kruising van de Torenstraat en de Hoge Schijf. Eén van de twee is naar het ziekenhuis gebracht. De andere man is door de politie aangehouden. Er zou mogelijk alcohol is het spel zijn geweest . Hoe het ongeval kon gebeuren wordt door de politie onderzocht. een Takelbedrijf heeft de auto opgehaald.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!