donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieAuto ramt lantaarnpaal en belandt in sloot bij Kaatsheuvel

Auto ramt lantaarnpaal en belandt in sloot bij Kaatsheuvel

Op de Midden-Brabantweg bij Kaatsheuvel is een auto in de sloot terechtgekomen. Dat gebeurde zaterdag rond 07.30 uur, nadat de bestuurder de macht over het stuur verloor en een lantaarnpaal ramde. De hulpdiensten kwamen ter plaatse maar de automobilist hoefde niet naar het ziekenhuis. Vanwege de schade was één rijstrook tijdelijk dicht. Een takelwagen kwam de zwaar beschadigde auto ophalen. De lantaarnpaal wordt door een ander bedrijf geborgen. De weg is inmiddels weer helemaal vrij.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!