donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieDronken automobilist belandt met auto in sloot langs A59 bij Waalwijk

Dronken automobilist belandt met auto in sloot langs A59 bij Waalwijk

Een auto is in de nacht van zaterdag op zondag in de sloot beland na een aanrijding met een busje op de A59 bij Waalwijk. De bestuurder moest naar het politiebureau omdat zijn blaastest positief was. Er raakte niemand gewond bij het ongeluk. De man en vrouw die in de auto zaten wisten zelf via de achterruit uit de auto te klimmen. Het busje raakte licht beschadigd en kon op eigen kracht verder. De auto is door een takelwagen en een kraanwagen uit de sloot gevist. Het voertuig is afgevoerd naar het bergingsbedrijf.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!