donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieTweetal met hond krijgt schrik van hun leven als auto in brand...

Tweetal met hond krijgt schrik van hun leven als auto in brand vliegt

Een auto met een man, vrouw en hond is dinsdagochtend tijdens het rijden in brand gevlogen in Sprang-Capelle. Het voertuig reed rond 10.00 uur op de Raadhuisstraat toen de brand uitbrak. De man en vrouw konden met hun hond de auto veilig verlaten. Ze hebben bij buurtbewoners aangebeld om hen om een brandblusser te vragen, maar die werd niet gevonden. De brandweer kwam ter plaatse en bluste de brand. De Raadhuisstraat was tijdens de bluswerkzaamheden afgesloten. Waarschijnlijk is de brand ontstaan door kortsluiting. De auto brandde volledig uit.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!