donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieStroomstoring legde groot deel van Midden-Brabant plat: zo zag dat eruit

Stroomstoring legde groot deel van Midden-Brabant plat: zo zag dat eruit

Door de grote stroomstoring in Midden-Brabant zaten dinsdagmiddag meer dan 38.000 huishoudens zonder elektriciteit. Ook bij de Efteling, supermarkten en tankstations lag de stroom er uren uit. Bekijk hieronder hoe dat eruit zag. Een grote stroomstoring die dinsdagmiddag een groot deel van omgeving Tilburg trof, bereikte ook de Efteling in Kaatsheuvel. ,,Ineens was het heel stil.” ,In een keer ging de muziek uit, het licht uit, en zakte de attractie naar de beginpositie”, vertelt hij. ,,Wij liepen naar buiten en dachten dat er een stroomstoring was in de attractie zelf, maar het bleek te gaan om de hele regio.”Verkeerslichten deden het niet ook winkels zaten onder stroom ook benzinepompen moesten dicht.

De stroomstoring begon rond 14.20 uur, waardoor naast de Efteling  zeker 38.000 hushoudens en bedrijven geen elektriciteit konden gebruiken. Een domper voor enkele mensen , die uit Groningen komen en door een treinstoring pas om 12.30 uur arriveerden. ,,De reistijd van drieëneenhalf uur uur werd al viereneenhalf uur. En dan is nu ook nog eens alles dicht, dat is een beetje jammer, maar ja. Ik kan er ook niet veel aan veranderen”, besluit ze.

De stroomstoring was rond 16.00 uur weer verholpen. Toen gingen alle attracties weer open.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!