vrijdag 19 juli 2024
HomeFotografieMan aangehouden in huis na overval op tankstation Waalwijk

Man aangehouden in huis na overval op tankstation Waalwijk

Het Tamoil tankstation aan de Groenewoudlaan in Waalwijk is donderdagmiddag rond 15.05 uur overvallen. De dader was vermoedelijk in het bezit van een wapen. De politie heeft na een zoekactie een verdachte aangehouden. De dader sloeg te voet op de vlucht in de richting van de Burgemeester Smeelelaan. Volgens de politie droeg hij donkere kleding. Agenten zochten in de omgeving, maar vonden de verdachte niet. De zoektocht werd in eerste instantie gestaakt, maar vonden later alsnog iemand die voldeed aan het signalement. Hij is in een woning aan de Guido Gezellestraat aangehouden en zit vast voor onderzoek.

Bij de overval raakte niemand gewond.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!