donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieKopstaart aanrijding aan de Blyde Incomstelaan Waalwijk

Kopstaart aanrijding aan de Blyde Incomstelaan Waalwijk

Rond een uur dinsdagmiddag kreeg de politie en ambulancedienst een melding binnen van een aanrijding aan de Blyde Incomstelaan in Waalwijk. Er was een kopstaart aanrijding gebeurd. Bij aankomst van de politie werd een gedeelte van de Blyde Incomstelaan afgesloten voor het verkeer. Het ambulance personeel had twee mensen onderzocht op letsel, maar niemand werd overgebracht naar een ziekenhuis. Een takelbedrijf is ter plaatse gekomen om de beide auto’s op te halen.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!