donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieGasleiding geraakt bij graafwerkzaamheden Kaatsheuvel, brandweer zet ruim af

Gasleiding geraakt bij graafwerkzaamheden Kaatsheuvel, brandweer zet ruim af

Tijdens graafwerkzaamheden aan de van Haestrechtstraat in Kaatsheuvel is woensdag even voor 1u een flinke gasleiding geraakt. De brandweer kwam ter plaatse en zette het gebied rondom de gaslek flink af. Ook de politie was ter plaatse. Enexis is ter plaatse en gaan het gaslek dichten. Het gaat om een flinke gasleiding en je hoorde het blazen. De brandweer zal na alle waarschijnlijkheid even ter plaatsr blijven voor de veiligheid. Hoelang de bewoners zonder gas zitten is niet bekend.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!