zondag 14 april 2024
spot_img
HomeFotografieZoekactie op de Maas bij Herpt naar vermiste man (82) uit Vlijmen

Zoekactie op de Maas bij Herpt naar vermiste man (82) uit Vlijmen

In verband met de vermissing van een 82-jarige man uit Vlijmen is de politie bezig met een zoekactie op de Maas bij Herpt. Een onderwaterteam van de Landelijke Eenheid komt daarvoor ter plaatse. Agenten en de brandweer zijn al bezig met het zoeken vanaf de kant en vanaf een boot.

Er wordt gezocht op deze plek omdat de auto van de man hier is aangetroffen. Eerder werd de man al als vermist opgegeven in Vlijmen. Toen was hij voor het laatst gezien in de buurt van de Schout Lieshoutstraat in dat dorp. De auto werd gevonden bij het pontje over de Maas ter hoogte van Herpt.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!