donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieFlinke ravage na ongeval op de A59 Waalwijk

Flinke ravage na ongeval op de A59 Waalwijk

Rond de klok van 23:00 uur donderdagavond kregen de hulpdiensten een melding binnen van een ongeval op de A59 bij Waalwijk.

Er was een flink ongeval gebeurd tussen drie auto’s. Twee auto’s hadden tegen meerdere vangrails aangereden, en kwamen een stuk verderop tot stilstand. De brokstukken van de voertuigen lagen verspreid over de snelweg. Volgens enkele ooggetuigen reed een van de bestuurders met hoge snelheid over de A59.

Bij aankomst van de politie, en meerdere ambulances werd de snelweg richting Sprang-Capelle helemaal afgesloten voor het verkeer. Hierdoor ontstond er een flinke file. Bij het ongeval zijn twee personen gewond geraakt, en zijn beide met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis.

Wanneer de snelweg weer wordt vrijgegeven is nog niet bekend. De politie gaat mogelijk eerst een onderzoek doen.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!