woensdag 17 april 2024
spot_img
HomeFotografieBrandweer redt hond bij woningbrand

Brandweer redt hond bij woningbrand

In een woning aan de Van Kinsbergenstraat in Drunen is dinsdagmiddag brand uit gebroken op een zolder. De brand brak rond 13.40 uur uur uit. De brandweer moest de voordeur forceren om binnen te komen in de woning. Bij de binnenverkenning kwam de brandweer een hond tegen die zij uit de woning hebben kunnen halen. Hoe de brand is ontstaan is nog niet bekend. Bij de brand zijn geen gewonden gevallen, de hond is elders opgevangen. De brand zou vermoedelijk zijn ontstaan bij de CV-Ketel.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!