donderdag 28 september 2023
spot_img
HomeFotografieBrandweer redt samen met eigenaresse poes van schoorsteen Kaatsheuvel

Brandweer redt samen met eigenaresse poes van schoorsteen Kaatsheuvel

De brandweer moest dinsdagmiddag rond vier uur in actie komen in de Rozenstraat in Kaatsheuvel. Een poes was het dak opgeklommen en daarna op een schoorsteen gaan. De poes durfde niet meer naar beneden te komen. De brandweer kwam ter plaatse met een hoogwerker. De eigenaresse is samen met en brandweerman het bakje ingegaan. Toen de eigenaresse bij de poes was kwam de poes al naar de eigenaresse toe. Eenmaal beneden werd de onfortuinlijke weer lekker warm naar binnen gebracht.

GERELATEERD

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!