maandag 20 mei 2024
spot_img
HomeFotografieVier doden bij zwaar ongeval op A59 met meerdere auto’s en vrachtwagen

Vier doden bij zwaar ongeval op A59 met meerdere auto’s en vrachtwagen

Vier mensen zijn vrijdagavond om het leven gekomen door een verkeersongeval op de A59 bij Sprang-Capelle. „Zij zaten allemaal in dezelfde auto. Bij het ongeluk was ook een vrachtwagen betrokken”, meldt de politie.

De ANWB meldt dat de A59 door het ongeval tussen meerdere voertuigen is gesloten tussen Waalwijk en de afrit Dussen. Verkeer kan omrijden via Tilburg over de A2 en de A65. Op de weg is het een grote ravage, valt op te maken uit beelden van persfotografen. „De weg is één richting op sowieso tot morgenvroeg afgesloten voor onderzoek”, aldus de politie in een bericht.

Hulpdiensten zoals de brandweer zijn massaal ter plaatse. De politie doet verder onderzoek en zoekt onder meer met een speurhond langs de snelweg.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!