zaterdag 13 april 2024
spot_img
HomeFotografieBestelbus botst achterop vrachtwagen in Waalwijk, hondje met schrik vrij

Bestelbus botst achterop vrachtwagen in Waalwijk, hondje met schrik vrij

Een bestelbus is woensdagochtend in botsing gekomen met een vrachtwagen op de Midden-Brabantweg bij Waalwijk. De bestuurder en een hondje kwamen met de schrik vrij.Het ongeluk gebeurde rond 10.15 uur. De schade aan de bestelbus is groot. De rechterrijstrook is voor een tijd afgesloten geweest voor verkeer. De bestelbus is door een berger getakeld. Het is niet duidelijk wat de precieze oorzaak is van de botsing.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!